AARD(E)WERK
begeleiding in verbinding

Image3Aristoteles zei het al: in de kiem is alles aanwezig. Jij bent natuur. Ontdek wat er in jouw kiem aanwezig is en zorg voor een omgeving waar je het beste tot je recht komt. Natuur is constant in beweging, oordeelt niet en is zichzelf genoeg.

Leonie Joosting Bunk is communicatiedeskundige, wandelcoach, tuintherapeut, pelgrim en counselor en de drijvende kracht achter Aard(e)werk, begeleiding in verbinding.

RETRAITE
Oogsttijd
28 oktober t/m 4 november 2016, Algarve, Portugal
Een ontspannen week op het platteland van de Algarve in het milde klimaat van Portugal en alle tijd voor de vraag "Wat wil ik oogsten en wat dient me niet meer?" Meer lezen

OPLEIDING

Natuur in Leiderschap in vogelvlucht
Natuur in Leiderschap in vogelvlucht is een korte cursus van vier hele zaterdagen die je kennis laten maken met de opleiding Natuur in Leiderschap, coachen en begeleiden in natuur en tuin. Deze cursus gaat op 1 oktober 2016 van start aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen. Leonie is als studieleider voor deze opleiding aan de Kraaybeekerhof verbonden. Geïnteresseerd in deze cursus, lees dan hier meer.

Maak je plannen waar! Een reeks van vier korte pauzewandelingen waarin je weer focus krijgt op wat je moet doen. Ik haal je op van je werk of van huis en we wandelen samen, terwijl we orde scheppen in de veelheid van dingen die op het to do lijstje staan. Je leert hoe je een een haalbaar plan maakt en ook uitvoert. Gun jezelf het succes! Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer en ik neem contact op.

Wandel je hoofd leeg
Bewegen in de natuur ontspant en versterkt je weerstandsvermogen. Bovendien heeft het "uplugged" zijn een positieve invloed op het weerstandsvermogen. Mindfull wandelen zorgt er voor dat je weer helder kunt denken en gefocussed opnieuw aan de slag kan. Gun jezelf de rust. Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer en ik neem contact op.

Wandel je door de overgang
Ben je rond de vijftig en heb je last van (nacht)zweten, opvliegers, stemmingswisselingen en concentratieverlies - dan is de kans groot dat je in de overgang bent. Regelmatige beweging in de natuur kan je helpen. Ik begeleid je graag en mocht je behoefte hebben aan een klankbord, dan organiseer ik ook lotgenotenwandelingen. Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer en je wensen en ik neem contact op.

Pelgrimstocht
Heb je altijd al de voettocht naar Santiago willen maken, maar wil meer weten over onderweg zijn? Ik help je graag op weg. Als je er tegen op ziet alleen te gaan, loop ik desgewenst (een stuk) met je mee. Wil je meer weten? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer . Ik neem dan contact met je op.

COMMUNICATIEDESKUNDIGE
Al vijfentwintig jaar werk ik als communicatieadviseur voor rijksoverheid, gemeentes en maatschappelijke organisaties. Ik ben inmiddels een doorgewinterde procesbegeleider in participatietrajecten waarbij sprake is van grote tegengestelde en uiteenlopende belangen. Resultaten zijn belangrijk.


SAMENWERKINGSPARTNER VAN

Image7 Aliantis
Struinpad


Beroepsorganisaties
Aangesloten bij:
NOBCO
Beroepsvereniging Groene Zorg.
Beter in het groen
123coaches.
GCoach.nl
Registratie-instituut natuurlijke geneeswijzen

Image4

Image5
Image6