AARD(E)WERK
begeleiding in verbinding

Image9

Aard(e)werk is de naam van van de praktijk van Leonie Joosting Bunk . Alle ideeën zullen eerst in vruchtbare aarde moeten vallen, alvorens ze wortel schieten en zich verder ontwikkelen. Of het nu gaat om een project, een product, een organisatie, of de persoonlijke ontwikkeling.

Aard(e)werk communicatieadvies onderscheidt zich door analyse, doortastendheid en praktische toepasbaarheid. Het gaat om het gezamenlijk gedragen resultaat - het eigene van een ieder daarin. Aard(e)werk communicatieadvies is gespecialiseerd in het betrekken van alle belanghebbenden bij een ontwikkeling, het creëren van maatschappelijk draagvlak én het omgaan met weerstand. De expertise ligt vooral bij lagere overheden en maatschappelijke organisaties die zich toeleggen op duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkelingen.

Naast en geïnspireerd door het werk als communicatieadviseur, heeft de praktijk zich de afgelopen vijftien jaar ook ontwikkeld op het gebied van (wandel)coaching en counseling voor mannen en vrouwen die de weg terug willen vinden naar plezier in leven en werk.

Samenwerkingspartner van

Image7 Aliantis
Struinpad

Beroepsorganisaties

Aangesloten bij:
Beroepsvereniging Groene Zorg.
Beter in het groen


Image5

Image4