TRAININGEN

De bijzondere biografie van de zintuigen
Wie een lange voetreis maakt, heeft veel verhalen te vertellen. Onderweg verandert de waarneming. Aan de hand van mijn ervaringen tijdens mijn voerreizen, neem ik je mee in de wereld van twaalf zintuigen en laat je de samenhang ervaren. Geïnteresseerd? Maak een afspraak .

De tuin en de wil
De tuin is bij uitstek een plaats waar een mens in contact komt met de maakbaarheid en de beperkingen van de natuur In de tuin is alles erop gericht om de voorwaarden voor groei en bloei zo optimaal mogelijk te laten zijn. Wat heeft de tuin met onze eigen natuur te maken? Is de tuin een plek waar we ons bewust kunnen worden van hun wil? Meer weten? Maak een afspraak .

Vrijwilliger in vrijheid
Als de vrijwilligers één dag zouden staken, zou de economie tot stilstand komen. Wat is de rol van de vrijwilliger en hoe vrij is een vrijwilliger? Waar ligt de meerwaarde van de vrijwilliger en waar eindigt de verantwoordelijkheid van de vrijwilliger? Meer ervaren? Maak een afspraak .

De weg naar Santiago
Maak je eigen tocht naar Santiago de Compostela, of iedere andere plek waar je heen wilt. Loop langs de Waal, doe het Pieterpad. Ik kan je begeleiden; fysiek als je wilt, maar ook op afstand. Maak een afspraak .

Bewustzijn en bewust zijn
Wat is bewustzijn - op welke niveaus speelt bewustzijn zich af? Wat gaat er aan bewustzijn vooraf? En wanneer is bewustzijn gepasseerd? Maak gerust een afspraak .

Leonardo da Vinci - vindt het genie in u zelf
Leonardo da Vinci is deze dagen nog uiterst actueel. We kunnen veel leren van zijn manier van kijken naar het leven. Vindt het genie in u zelf aan de hand van Leonardo. Ik maak hierover graag met jou een afspraak .