WANDELINGEN

Een mooie manier van in beweging komen is heel eenvoudig: ga wandelen! Niets zo geestverruimend tijdens een drukke dag dan een half uurtje in stilte te wandelen door een park of bos, langs een groenstrook of het strand, of over een heideveld. Maar ook een wandeling door de stad kan rust brengen in de geest.

De natuur is een spiegel. Ik begeleid je graag op je weg. Door bijvoorbeeld te kijken naar wat er op het moment in jouw specifieke situatie aan de orde is. Kijk maar eens naar het aanbod.

Wat Aard(e)werk je te bieden heeft:

Maak je plannen waar! Sta je iedere dag op met een hoofd vol goede plannen, maar komt er overdag niets meer uit je handen? Dan help ik jou om orde te scheppen in wat je werkelijk wilt verwezenlijken tijdens korte (pauze) wandelingen - omgeving Den Haag/Voorburg/Leidschendam

Image1 Wandel je hoofd leeg
Heb je last van sombere stemmingen, loop je vast in je werk of in je privé leven - breng er beweging in door in beweging te komen!

Wandelen met 12 zintuigen
Reeks wandelingen waarbij we de rol van de zintuigen onderzoeken.

Individuele Pelgrimage
Meerdaagse wandeltocht op individuele basis. Je bepaalt zelf de duur en de route; Ik begeleid je zolang als het nodig is.

Pelgrimage naar Santiago in groepsverband
Altijd al naar Santiago willen lopen, maar houd de taal en het alleen gaan je tegen - dan is dit dé mogelijkheid om je droom uit te doen komen.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met levensvragen in de natuur. Daarvoor heb ik speciale wandelingen en trainingen ontwikkeld. Zelf ben ik in 2009 maar liefst drie maanden van huis geweest om de heilzame werking van een lange voettocht te mogen ervaren. Hierover heb ik ook een boek geschreven.