Maak je plannen waar

Herken je dit? ’s Morgens sta je uitgerust op, een hoofd vol plannen en voornemens. De mailbox leegmaken, je plannen eens duidelijk op papier zetten, eindelijk dat uitgestelde telefoontje plegen waar je zo tegen opziet, het bureau opruimen en ieder geval een uurtje naar buiten – wandelen in het park voor een frisse neus.

Computer aan, mailbox open. Bij het derde mailtje een interessante link. Even later ben je verdwaald op internet. Collega’s lopen binnen met vragen. Dat telefoontje doe je morgen wel. Je verschuift wat papieren op je bureau – een cosmetische ingreep. Voor het formuleren van je plannen mis je de inspiratie. De lunchwandeling schiet er bij in. Het is gewoon te druk…

Het eind van de dag: naar huis. Doodmoe. Daar wachten de kinderen en de maaltijd. Als alles om acht uur ’s avonds eindelijk aan kant is, plof je op de bank. Op de tv trekt het dagelijkse portie wereldleed trek aan je voorbij. Om elf uur doe je onvoldaan het licht uit.

Wil je dit patroon doorbreken? Leonie Joosting Bunk is wandelcoach bij Aard(e)werk. Ze haalt je op van huis of werk voor een korte wandeling. In je middagpauze of op een ander moment. Door haar doortastende manier van werken, krijg je grip op de situatie en ontdek je hoe voornemens op een prettige manier om te zetten in actie.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor je kan betekenen.
06-23643834