Wandel je hoofd leeg

Image2Je bent al tijden moe en lusteloos - kunt nauwelijks je bed nog uitkomen en het is met een ijzeren discipline dat het je lukt de dingen te doen die je moet doen. Steeds vaker zeg je dingen af waar je vroeger veel plezier aan beleefde, maar je bent gewoon te moe. Die gevoelens druk je het liefst naar de achtergrond. Je hebt er geen tijd voor.

Speciaal voor jou bied ik korte wandelingen aan bij jou in de buurt. Als je wilt praten, kan dat, maar het is ook mogelijk om 'gewoon' stil samen een tijdje te wandelen. Jij bepaalt.

Ontdek hoe je door naar buiten, de natuur in te stappen, je perspectief verandert. Ontdek je eigen natuur en vindt rust. Laat de beelden op je inwerken en merk hoe alles in beweging komt en hoe jij daar zelf leiding aan kunt geven.

Ik nodig je uit om in beweging te komen en samen de kracht van de natuur en de beweging te ontdekken hoe je gevoelens van neerslachtigheid te lijf kunt gaan.

Deze wandelingen zijn vooral bedoeld als je gedurende langere periode last hebt van negatieve gevoelens over jezelf en over het leven. Mail of bel 0623643834 voor meer informatie.