OVER MIJ
Ik leid mijn leven en laat het leven mij leiden

Image2Mijn naam is Leonie Joosting Bunk en ik zie mezelf als pelgrim in het leven. Van kindsbeen af ben ik graag op avontuur. Buiten zijn, lange wandelingen maken, nieuwe ervaringen opdoen. In 2009 maakte ik mijn eerste pelgrimstocht van huis naar Santiago de Compostela in Spanje, een voettocht van ca 2500 kilometer die me dwars door Nederland, België, Frankrijk en Spanje voerde. Daarna zijn er nog vele tochten gevolgd en zullen er nog vele volgen.

Ontwikkelen zit me in het bloed. Ik verzin graag nieuwe activiteiten met andere mensen. In mijn beroepsmatige leven geniet ik van nieuwe dingen in de wereld zetten. Communicatie is mijn stiel.

Ik merkte telkens dat veel mensen het moeilijk vinden om te vertellen wie ze zijn en waar ze naar toe willen - zowel beroepsmatig als privé. Dat bracht mij op het idee om trainingen in de natuur van Portugal te ontwikkelen om mensen te helpen weer in contact te komen met zichzelf en met het team waarin ze werken. In dat kader heb ik de opleiding tuintherapeut gevolgd aan de Kraaybeekerhof Academie . Daarnaast heb ik mijn coachingsvaardigheden ontwikkeld aan de School voor imaginatie en coaching . Mijn praktijk is vooral in de buitenlucht, bij voorkeur in de natuur, maar ook de stad biedt tal van mogelijkheden en verrassingen.

Inmiddels ben ik studieleider van de coachingsopleiding Natuur in begeleiding aan de Kraaybeekerhof Academie .
Vanaf 2015 studeer ik aan de Psychosynthese Academie in Amersfoort tot Psychosynthese-therapeut.
Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters en een kleindochter.